Alle ballen op Sno en 74 andere RKC-verhalen

19,95 
Bezorgopties worden geladen...
Dit artikel wordt verkocht door een externe verkoper.
Gratis cadeau bij elke 30 euro
Alle ballen op Sno en 74 andere RKC-verhalen biedt een unieke blik op alles wat zich de laatste decennia heeft afgespeeld binnen de muren van het Mandemakers Stadion. Het is de geschiedenis van RKC Waalwijk door de ogen van de spelers. Mannen die week na week, jaar na jaar het geel en blauw verdedigden. In 75 verhalen nemen zij de lezers mee in een reis door de tijd. Samen zagen ze RKC van nietig provincieclubje uitgroeien tot het Wonder van Waalwijk.

Het boek verhaalt over zwijgende clubiconen, voetballende criminelen en spelers die nu bekennen dat ze verstijfd van angst het veld op stapten. Het onthult waarom de FIOD nog een keer terugkwam. Waarom Herman Teeuwen een elleboog uitdeelde aan Jari Litmanen. Hoe Anthony Obodai in het noorden van Zweden de laatste stuiver uit zijn carrière probeert te halen. Alle ballen op Sno en 74 andere RKC-verhalen bevat hilarische anekdotes, maar gaat ook over geloof en hoop. En over liefde, de liefde voor het geel en blauw van RKC. Een club die vaak verbaasde, soms struikelde, maar altijd weer opstond.
 
Meer informatie
Artikel Nr.AF-VBS-CB-RKCVERHALEN
OmschrijvingAlle ballen op Sno en 74 andere RKC-verhalen biedt een unieke blik op alles wat zich de laatste decennia heeft afgespeeld binnen de muren van het Mandemakers Stadion. Het is de geschiedenis van RKC Waalwijk door de ogen van de spelers. Mannen die week na week, jaar na jaar het geel en blauw verdedigden. In 75 verhalen nemen zij de lezers mee in een reis door de tijd. Samen zagen ze RKC van nietig provincieclubje uitgroeien tot het Wonder van Waalwijk.Het boek verhaalt over zwijgende clubiconen, voetballende criminelen en spelers die nu bekennen dat ze verstijfd van angst het veld op stapten. Het onthult waarom de FIOD nog een keer terugkwam. Waarom Herman Teeuwen een elleboog uitdeelde aan Jari Litmanen. Hoe Anthony Obodai in het noorden van Zweden de laatste stuiver uit zijn carrière probeert te halen. Alle ballen op Sno en 74 andere RKC-verhalen bevat hilarische anekdotes, maar gaat ook over geloof en hoop. En over liefde, de liefde voor het geel en blauw van RKC. Een club die vaak verbaasde, soms struikelde, maar altijd weer opstond.
EAN9789402600971
MerkRKC Waalwijk
Schrijf uw eigen review
Je beoordeelt:Alle ballen op Sno en 74 andere RKC-verhalen
Uw waardering

Beoordeeld met 4.4 / 5 gebaseerd op 75 Google klantreviews 

Copyright © 2018 Voetbalshirtjeswinkel. All rights reserved.