Kieft - Michel van Egmond

19,95 
Bezorgopties worden geladen...
Dit artikel wordt verkocht door een externe verkoper.
Gratis cadeau bij elke 30 euro
Nu te bestellen bij Voetbalshop! Het indrukwekkende boek over het leven van Wim Kieft! Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal.

KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen zijn verslaving. Tegen de demonen in zijn hoofd. Maar het is ook een hoopvol relaas over de voorzichtige wederopstanding van een veerkrachtig mens.

Het is een boek vol zelfspot en trots. Triest en soms grappig tegelijk. Het gaat over Ajax, PSV, Oranje en uiteraard over die gedenkwaardige kopbal tegen Ierland in 1988. Maar het gaat ook over schuld en schaamte, over eenzaamheid en angst, over de druk, over het eeuwige onvermogen om te genieten van succes. En over de dagelijkse strijd die hij voert om clean te blijven.

'Ik ben blij dat ik weer leef,' zegt hij op een van de laatste bladzijden van dit openhartige boek. 'Écht leef.' Want boven alles is KIEFT een boek over hoop.

 • Indrukwekkend verhaal
 • ISBN: 9789067970846
 • Auteur - Michel van Egmond
  •  
   Meer informatie
   Artikel Nr.AF-VBS-CB-KIEFT
   OmschrijvingNu te bestellen bij Voetbalshop! Het indrukwekkende boek over het leven van Wim Kieft! Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal.KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen zijn verslaving. Tegen de demonen in zijn hoofd. Maar het is ook een hoopvol relaas over de voorzichtige wederopstanding van een veerkrachtig mens. Het is een boek vol zelfspot en trots. Triest en soms grappig tegelijk. Het gaat over Ajax, PSV, Oranje en uiteraard over die gedenkwaardige kopbal tegen Ierland in 1988. Maar het gaat ook over schuld en schaamte, over eenzaamheid en angst, over de druk, over het eeuwige onvermogen om te genieten van succes. En over de dagelijkse strijd die hij voert om clean te blijven. 'Ik ben blij dat ik weer leef,' zegt hij op een van de laatste bladzijden van dit openhartige boek. 'Écht leef.' Want boven alles is KIEFT een boek over hoop. Indrukwekkend verhaalISBN: 9789067970846Auteur - Michel van Egmond
   EAN9789067970846
   MerkVI
   Schrijf uw eigen review
   Je beoordeelt:Kieft - Michel van Egmond
   Uw waardering

   Beoordeeld met 4.4 / 5 gebaseerd op 74 Google klantreviews 

   Copyright © 2018 Voetbalshirtjeswinkel. All rights reserved.