Wil je wat retourneren?

Toch niet tevreden over je product? Binnen 14 dagen na ontvangst van je product kun je je product retourneren via het online retourformulier. Na het invullen van dit formulier heb je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen.

Zo stuur je een product terug:

  • Vul het aanmeldformulier in en klik op versturen.
  • Gebruik onze doos om het product in te pakken. Als je de doos niet meer hebt, mag je het product ook in een andere doos verpakken.
  • Breng je pakket naar een postkantoor bij jou in de buurt.
  • Bij het afgeefpunt ontvang je een track & trace code waarmee je je geretourneerde producten kunt volgen, bewaar het afleverbewijsje goed. Zodra het pakket in ons magazijn is, sturen we je een bevestiging per mail.

Adresseer je pakje aan:

6WAYS t.a.v. Voetbalshirtjeswinkel
Innsbruckweg 110
3047AH, Rotterdam
Nederland 

Houdt er rekening mee dat u zelf verantwoordelijk bent voor de verzending naar Voetbalshirtjeswinkel. Ruilen gaat op basis van gedeelde verzendkosten. De artikelen stuurt u op eigen kosten naar ons op, wij versturen de gewenste artikelen vervolgens op onze kosten weer naar u terug.

Geld terug

Als je product in originele staat, met verpakking en compleet bij ons binnenkomt, storten we het volledige aankoopbedrag terug op je rekening. We doen er alles aan om het binnen 3 werkdagen na ontvangst terug te storten. Soms lukt dit niet. Maar je kunt ervan uitgaan dat je uiterlijk 14 dagen na je retourmelding het geld terug hebt.

Sommige producten kun je niet terugsturen. Daar vindt je hier meer informatie over.

Meerdere producten terugsturen

Wil je verschillende producten terugsturen? Geef dit dan duidelijk aan in het retourformulier.

Andere manieren om je product terug te sturen

We raden je aan om gebruik te maken van ons online retourformulier. Daarnaast kun je ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. Je kunt dit formulier gebruiken om binnen 14 dagen de koop te ontbinden.

Voetbalshirtjeswinkel.nl
is beoordeeld met een 8.8 / 10 gebaseerd op 845 beoordelingen.
Copyright © 2012-2017 6WAYS. All rights reserved.