Beoordeeld met 4.7 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Ronaldo shirt

Laden...

Een stoer Ronaldo shirt koop je bij Voetbalshirtjeswinkel!

Voetbalshirts van bekende voetballers vallen altijd in de smaak bij kinderen. Men beweert vaak dat Messi het meest populair is. Gelet op het aantal bestellingen van Cristiano Ronaldo voetbalshirts, zijn wij daar echter nog niet helemaal zeker van. Het Ronaldo shirt is gewoon heel populair bij kinderen van alle leeftijden. Een voetbalshirt van Ronaldo is het perfecte cadeau voor jonge fans van de Portugese topvoetballer en is natuurlijk ook verkrijgbaar bij Voetbalshirtjeswinkel! Wij hebben hiervoor een aparte categorie gemaakt, waarin diverse maten en uitvoeringen zijn opgenomen. Makkelijk toch? Het alombekende shirt van Ronaldo met rugnummer 7 is dan ook één van onze meest verkochte artikelen!


Schenk je kinderen een prachtig Ronaldo shirt

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro werd geboren in Portugal waar hij van jongs af aan een passie voor voetbal had. Zijn carriѐre begon bij jeugdclub Andorinha, waar hij op 11-jarige leeftijd werd ontdekt door megaclub Sporting Clube de Portugal. Toen hij uiteindelijk terechtkwam bij Manchester United, begon zijn wereldsucces en maakte iedereen kennis met de Cristiano Ronaldo die wij inmiddels allemaal kennen. In 2009 werd Ronaldo voor een recordbedrag overgeplaatst naar Real Madrid: de club waarin hij zijn talenten pas écht tentoonstelde. Het Ronaldo shirt van Real Madrid werd al snel even iconisch als het nummer 10 shirt van Messi. Ronaldo werd de nieuwe nummer 7 binnen de ploeg; dit nummer behoorde eerder toe aan clublegendes Raúl en Butragueño en wordt nog altijd beschouwd als de ‘lucky number seven’-jersey. Het shirt van Ronaldo met (geluks)rugnummer 7 leverde hem eveneens de bijnaam CR7 op. Cristiano Ronaldo wordt momenteel gerekend tot één van de beste voetballers ter wereld die vanwege zijn ambitie, groot talent en passie voor het spel, succes blijft behalen. Dankzij Voetbalshirtjeswinkel kun je jouw jonge voetballers verrassen met een Ronaldo shirt. Ons ruime online assortiment en de lage prijzen onderscheiden ons van andere sportwinkels. Haal de volgende varianten van het Ronaldo shirt, goedkoop en kwalitatief, bij Voetbalshirtjeswinkel:

  • Ronaldo voetbalshirt bij thuiswedstrijden;
  • Ronaldo voetbalshirt bij uitwedstrijden;
  • Ronaldo shirts van verschillende seizoenen vanaf ‘13/’14 t/m het laatste seizoen.

Waarom is Voetbalshirtjeswinkel verder zo bijzonder? Het Ronaldo shirt bij uit- en thuiswedstrijden is leverbaar in diverse maten van 98 tot XL. Dankzij de ruime matenselectie kun je dus voor élk kind moeiteloos een goed passend Ronaldo t-shirt vinden. Op zoek naar een Ronaldo shirt voor een kind van specifieke seizoenen? Wij hebben genoeg opties! Een Ronaldo shirt van Voetbalshirtjeswinkel is bovendien erg budgetvriendelijk én wordt supersnel geleverd tot aan huis! Laat de kids genieten van een potje voetbal in hun eigen Ronaldo shirt. In de toekomst worden zij misschien zelf topvoetballers met legendarische jerseys; wie weet!

Een goedkoop Ronaldo t-shirt van goede kwaliteit voor kleine voetballers

Bij Voetbalshirtjeswinkel vind je ongetwijfeld een prachtig Ronaldo shirt in diverse maten en modellen. Een Ronaldo shirt kopen doe je het best bij ons, als je op zoek bent naar een betaalbaar, kwalitatief cadeau voor je kinderen, neefjes of nichtjes. Bovendien vind je bij ons een groot aantal kindermaten en shirts van diverse competities. Al onze shirts zijn tevens gemaakt van 100% ademend polyester, waardoor de kinderen tijdens intense wedstrijden lekker koel blijven. De liefde van Cristiano Ronaldo voor voetbal is even groot als de liefde voor zijn kinderen; toon liefde voor jouw kinderen door hen een waardig Ronaldo shirt te schenken van Voetbalshirtjeswinkel!