Beoordeeld met 4.7 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Ronaldo tenue

Laden...

Een volledig Ronaldo pak voor kleine voetbalfans

De populariteit van Cristiano Ronaldo onder jonge (en oude) voetballiefhebbers is haast even groot als zijn ego. Zijn immens talent en passie voor de voetbalsport zijn niet onopgemerkt gebleven, wat blijkt uit de verkoop van het Ronaldo tenue aan mensen van alle leeftijden. Ook kinderen zijn dol op de sterspeler van Real Madrid: een Ronaldo pak is inmiddels haast even populair als het voetbaltenue van Messi! Haal bij Voetbalshirtjeswinkel een goedkoop Ronaldo tenue van degelijke kwaliteit voor kids van alle leeftijden. Ons uitgebreid assortiment zit boordevol frisse voetbaltenues van Ronaldo, die in de smaak vallen bij elke jonge voetballer!

Op zoek naar een goedkoop én kwalitatief Ronaldo pak?

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro werd geboren in Portugal waar hij van jongs af aan een passie voor voetbal had. Zijn carriѐre begon bij jeugdclub Andorinha, waar hij op 11-jarige leeftijd werd ontdekt door megaclub Sporting Clube de Portugal. Toen hij uiteindelijk terechtkwam bij Manchester United, begon zijn wereldsucces en maakte een ieder kennis met de Cristiano Ronaldo die wij inmiddels allemaal kennen. In 2009 werd Ronaldo voor een recordbedrag overgeplaatst naar Real Madrid: de club waarin hij zijn talenten pas écht tentoonstelde. Het Cristiano Ronaldo tenue met (geluks)rugnummer 7 is ongetwijfeld iconisch; dit nummer behoorde eerder toe aan clublegendes Raúl en Butragueño en wordt nog altijd beschouwd als de ‘lucky number seven’-jersey. Ronaldo heeft ook binnen het nationaal elftal van Portugal veel successen geboekt; hij is momenteel dé topscoorder binnen het team met 78 doelpunten. Cristiano Ronaldo’s indrukwekkende prestaties hebben ertoe geleid dat hij (terecht) gerekend wordt tot één van de beste voetballers ter wereld. Aan een Ronaldo tenue voor een kind ben je bij de meeste sportwinkels al snel heel wat geld kwijt. Bij Voetbalshirtjeswinkel koop je een volledig Ronaldo pak voor kinderen tegen lage prijzen! Je kunt bij ons een Ronaldo tenue kopenvan diverse seizoenen

  1. Portugal thuis fan voetbalshirt Ronaldo champions
  2. Portugal uit fan voetbalshirt Ronaldo champions
  3. Voetbalshirt 'Turijn zwart en wit' bedrukken
  4. Voetbalshirt 'Zwart en wit' bedrukken
    Niet op voorraad

Een Ronaldo tenue is leverbaar in diverse kindermaten van 98 t/m XL en bestaat uit een voetbalshirt, een korte broek en een paar voetbalkousen in de kleuren van het desbetreffende seizoen. Ook het allernieuwste Ronaldo tenue van het 2018 seizoen is bij ons verkrijgbaar. Jouw kleine voetballers zien er voortaan tijdens elke wedstrijd piekfijn uit in een Ronaldo pak van Voetbalshirtjeswinkel!

Een betaalbaar Ronaldo tenue voor een kind haal je bij ons

Bij Voetbalshirtjeswinkel streven wij naar het leveren van degelijke kwaliteit tegen de beste prijzen. Voetbaltenues voor kinderen die grote fans van Ronaldo zijn, zijn bij ons daarom beslist niet duur! Een compleet Ronaldo tenue in zwart, wit/blauw of een andere kleur hebben wij in voorraad voor kinderen van alle leeftijden. In ons Ronaldo tenue van 100% ademend polyester kunnen kinderen onbezorgd stoeien op het voetbalveld, terwijl jij er een fractie van de prijs voor neertelt! Haal een goedkoop en fris Ronaldo tenue voor jouw kids bij Voetbalshirtjeswinkel: waar kwaliteit en betaalbaarheid onze specialiteiten zijn.