Vacature: koffie- en thee pakker

Bijbaan: koffie & thee pakker en meedenker

De ideale bijbaan – deeltijd, oproepbasis of dagen in overleg – bij voorkeur iemand die regelmatig op maandagen wil en kan werken.

Alle baantjes op vacaturesites wel eens langs gescrold maar zie je jezelf toch niet echt tomaten plukken of in een callcenter zitten? Werk je bij voorkeur in een klein en jong team en bedrijf? Drink je graag koffie (en een biertje op z’n tijd)? Kun je goed overweg met de computer?

Dat komt dan goed uit!

Wat moet ik doen dan?

We zijn opzoek naar iemand die ons ongeveer 2 of 3 dagen per week kan komen helpen met het in- en verpakken van thee, koffie en cadeaupakketten. Daarnaast voer je lichte hand en spandiensten uit: af en toe een bestelling wegbrengen, wat ophalen bij een leverancier of meedenken en werken aan nieuwe producten als je dat leuk vind.

Waar moet ik aan voldoen?

Je moet een goede basiskennis van de computer hebben. Niks ernstigs, maar het is wel belangrijk dat je bijvoorbeeld goed en snel kunt typen. Verder werk je voornamelijk met koffie, je hoeft het uiteraard niet te drinken, maar het werk is leuker als je weet wat je verkoopt en het dus geproefd hebt. Een B-rijbewijs is niet vereist maar wordt op prijs gesteld. Goede basisbeheersing van de Nederlandse taal in spraak en schrift vinden we belangrijk: het is regelmatig nodig om navraag te doen over bestellingen bij klanten. Verder is het belangrijk om te weten dat we geen reiskostenvergoeding aanbieden: het is dus wel handig als je dichtbij Maasland woont. Met het OV zijn we niet heel goed bereikbaar, maar het bedrijf ligt aan een leuke fietsroute.

Hoe ziet een typische dag er uit?

Iets voor 9:00 uur stap je binnen via de koffiebranderij waar je een bakkie voor jezelf zet met je favoriete koffiezetapparaat. Want ja, daar hebben we keuze in ;-). Na je koffie ga je naar het magazijn en print je de openstaande bestellingen voor de dag. Met de pakbonnen op zak ga je in het magazijn eerst op zoek naar de artikelen die met spoed geleverd moeten worden. Die moeten namelijk diezelfde ochtend nog met de chauffeur mee om bijvoorbeeld bij restaurants bezorgd te worden. De belangrijkste bestellingen heb je meestal in een uurtje wel bij elkaar, tijd voor nog een bakkie dan maar. Om half elf worden de spoedjes opgepikt en jij gaat verder met de normale bestellingen.

Elf uur: een telefoontje. Een lokaal café heeft de drukte even verkeerd ingeschat, er gaan honderden koppen koffie doorheen vandaag. Kunnen wij vandaag nog extra leveren of zal hij maar even koffie bij de supermarkt halen? Nou, dat vind jij een makkelijke vraag. Je springt wel even in de bus met een paar kilo koffiebonen.

Rond 12 uur ben je terug en is het eigenlijk wel tijd om een paar boterhammen naar binnen te werken. Dat heb je wel nodig ook want om half één is de koffiebrander klaar en staan er een paar grote tonnen koffie te wachten om in zakken te gaan. Gelukkig is dat met een vulmachine zo gepiept en rond half twee kun je verder met de pakbonnen die je ’s morgens had geprint.
Vier uur: de bestellingen zijn zo goed als allemaal ingepakt. Je pakt er nog maar een bakkie koffie bij en bedenkt wat er deze week nog extra nodig kan zijn. Die ene koffie wordt zo vaak verkocht, daar kan ik alvast wel even een paar dozen extra van maken. Een half uur later zie je dat er alweer wat nieuwe orders binnen zijn gekomen. Oei, die moeten eigenlijk nog mee voor vijven. Snel nog even netjes verpakken en labelen dus.

Op dat moment besef je je dat de dag er alweer opzit. Huh?! Maar we zijn toch pas net begonnen. De tijd vliegt door al die afwisseling. Als je zin hebt blijf je nog even hangen voor een of twee biertjes in de namiddag zon en misschien… een barbecuetje?

Wat schuift dat?

Parttime uren: 4 - 20 per week

Soort dienstverband: Parttime, Onbepaalde tijd

Salaris: €11,00 - €14,00 per uur. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Wanneer?

We zoeken iemand per direct. Je bent oproepbaar en sowieso op maandag en nog een andere dag of middag beschikbaar. Als je een keer niet kan geef je dat een paar dagen van te voren aan. Je hoeft daarvoor geen excuus te verzinnen, kan gebeuren. Andersom kan dat ook gebeuren: we weten meestal een paar dagen van te voren of het nodig is dat je komt.

Klinkt ok..

Top, stuur je CV met een korte introductie van jezelf (zonder al te veel poespas) naar hallo@cafedujour.nl . Na de selectie voeren we geen hele officiele sollicitatiegesprekken maar nodigen we je uit om een rondje te komen lopen door ons bedrijf met een bakkie koffie of thee erbij. 

Alle prijzen in euro's en inclusief BTW tenzij anders vermeld.

  • `