De bezorgopties

Bezorgmogelijkheden van Voetbalshirtjeswinkel

Bezorgen doen we natuurlijk zo snel mogelijk, op werkdagen voor de op de productpagina aangegeven tijd besteld is in 99% van de gevallen morgen in huis. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om tijdig te bestellen.

Is de verzending gratis?

Ja, als de totale bestelwaarde meer dan het drempelbedrag is wordt uw pakket gratis bezorgd in Nederland, België of Duitsland. Daaronder kan er een kleine bijdrage worden gerekend om de kosten van de vervoerder te dekken.

Wanneer wordt mijn pakketje bezorgd?

Zo vlug mogelijk natuurlijk, normaal gezien worden bestellingen geplaatst voor de op de productpagina aangegeven tijd de volgende dag geleverd. In het weekend wijkt dat iets af.

Bestel voor de op de productpagina aangegeven tijd op:                           Je bestelling wordt bezorgd op:               
Maandag Dinsdag*
Dinsdag Woensdag*
Woensdag Donderdag*
Donderdag Vrijdag*
Vrijdag Zaterdag*
Zaterdag Dinsdag*
Zondag Dinsdag*

In 99% van de gevallen verloopt de bezorging zoals gepland in deze tabel. Niet thuis op het moment van leveren? Dan wordt je pakketje afgeleverd bij de buren of de volgende werkdag aangeboden. Indien het pakketje door de brievenbus past, hoef je hiervoor natuurlijk niet aanwezig te zijn tijdens het bezorgmoment.

Kan ik mijn bestelling zelf ophalen?

In sommige gevallen is dat mogelijk maar niet altijd omdat sommige producten vanuit verschillende magazijnen worden verspreid. Daarom dien je van te voren altijd even contact met ons op te nemen.

Beoordeeld met 4.5 / 5 gebaseerd op 49 Google klantreviews 

Copyright © 2018 Voetbalshirtjeswinkel. All rights reserved.