De bezorgopties

Bezorgmogelijkheden van Voetbalshirtjeswinkel

Bezorgen doen we natuurlijk zo snel mogelijk, op werkdagen voor de op de productpagina aangegeven tijd besteld is in 99% van de gevallen morgen in huis. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om tijdig te bestellen.

Is de verzending gratis?

Ja, als de totale bestelwaarde meer dan het drempelbedrag is wordt uw pakket gratis bezorgd in Nederland, België of Duitsland. Daaronder kan er een kleine bijdrage worden gerekend om de kosten van de vervoerder te dekken.

Wanneer wordt mijn pakketje bezorgd?

Zo vlug mogelijk natuurlijk, normaal gezien worden bestellingen geplaatst voor de op de productpagina aangegeven tijd de volgende dag geleverd. In het weekend wijkt dat iets af.

Bestel voor de op de productpagina aangegeven tijd op:                           Je bestelling wordt bezorgd op:               
Maandag Dinsdag*
Dinsdag Woensdag*
Woensdag Donderdag*
Donderdag Vrijdag*
Vrijdag Zaterdag*
Zaterdag Dinsdag*
Zondag Dinsdag*

In 99% van de gevallen verloopt de bezorging zoals gepland in deze tabel. Niet thuis op het moment van leveren? Dan wordt je pakketje afgeleverd bij de buren of de volgende werkdag aangeboden. Indien het pakketje door de brievenbus past, hoef je hiervoor natuurlijk niet aanwezig te zijn tijdens het bezorgmoment.

Kan ik mijn bestelling zelf ophalen?

Ja, je kunt je bestelling bij ons ophalen in Rotterdam. Hoewel bijna alles wat op onze website staat uit voorraad leverbaar is raden we je voor de zekerheid aan om even contact met ons op te nemen om teleurstellingen te voorkomen. Sommige producten worden verzonden vanuit ons warehouse, dan zullen we de producten eerst naar Rotterdam moeten laten opsturen. Je kunt ons bellen op 010 669 05 10 of mailen. U kunt bij ons pinnen of gepast contant betalen, wisselgeld is niet aanwezig.

Ons adres is:

Voetbalshirtjeswinkel
Innsbruckweg 110
3047AH Rotterdam 

Voetbalshirtjeswinkel.nl
is beoordeeld met een 8.8 / 10 gebaseerd op 1020 beoordelingen.
Copyright © 2017 Voetbalshirtjeswinkel. All rights reserved.